Ποιότητα

Με 30 συνεχή χρόνια ανάπτυξης, μελέτης και εξειδίκευσης στην παραγωγή διακοπτικού υλικού για δίκτυα θέρμανσης - ύδρευσης η Brass Form αποτελει την πλέον σύγχρονη παραγωγική μονάδα στον Ελληνικό χώρο με προτάσεις που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την αξιοπιστία τους.

Ικανοποίηση

Κάθε σας απαίτηση αποτελεί για εμάς μια πρόκληση. Οι απαιτήσεις σας είναι πάντα στο επίκεντρο των προσπαθειών μας με αποκλειστικό σκοπό μας την παραγωγή ανταγωνιστικών προϊόντων και εξαρτημάτων, με υψηλές προδιαγραφές και σε απόλυτα ανταγωνιστικά κοστολόγια που θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη.

Εξειδίκευση

Το άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, η συνεχή μελέτη και ανάπτυξη των παραγωγικών μεθόδων επεξεργασίας του ορείχαλκου, η δομημένη μεθοδολογία ποιοτικού ελέγχου σε όλα τα στάδια της παραγωγής σε συνδιασμό με τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό αποτελούν σήμερα την εγγύηση ότι η Brass Form είναι πλέον μια απο τις εξειδικευμένες παραγωγικές μονάδες της Ευρώπης, όσον αφορά στην σφυρηλάτηση και κατεργασία προϊόντων ορείχαλκου.

Εξέλιξη

Η ευελιξία και η συνεχής εξέλιξη των παραγωγικών μας δυνατοτήτων, σε συνδιασμό με την κατανόηση και την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, αποτελει το βασικό χαρακτηριστικό της εταιρικής μας κουλτούρας, μεσα απο την οποία αναπτύχθηκε και εδραιώθηκε η εταιρεία μας ως η κορυφαία πρόταση στο χώρο των διακοπτών για δίκτυα θέρμανσης - ύδρευσης αλλα ως και ένας απο τους πλέον αξιόπιστους παραγωγούς για πελάτες με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

Σχετικά με Εμάς

Η Brass Form συστήθηκε το 1990, και στα 30 χρόνια της δραστηριότητάς της, επικεντρώνεται στη μελέτη, τη σχεδίαση και παραγωγή διακοπτών για εγκαταστάσεις ύδρευσης - θέρμανσης. Η αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας και η δυναμική της προοπτική, υποστηρίζονται από τις συνεχείς επενδύσεις σε εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, σε σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό παράλληλα με το αξιόπιστο και πιστοποιημένο δίκτυο προμηθευτών της. Ως αποτέλεσμα, η Brass Form αποτελεί σήμερα μια αμιγώς ελληνική και σύγχρονη παραγωγική μονάδα, με ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις μέσα από μια πλήρη γκάμα προϊόντων.

Εκτός των παραδοσιακών προτάσεων για την κάλυψη των εγκαταστάσεων θέρμανσης - ύδρευσης, η BrassForm, μέσα από τη συνεχή έρευνα, τη μελέτη και την αξιολόγηση των σύγχρονων τάσεων εξελίσσει τα τελευταία χρόνια διαρκώς την γκάμα των προϊόντων της, τα οποία παράγονται εξολοκλήρου στην Ελλάδα.

Ο αυτόματος πλήρωσης, ο μειωτής πίεσης, το μαγνητικό φίλτρο και το πρωτοποριακό Solar Kit, σε συνδυασμό με τις ήδη γνωστές και καινοτόμες προτάσεις της εταιρείας, όπως είναι η ηλεκτρoβάνα, οι συλλέκτες και το σύστημα σύνδεσης Press, ξεχωρίζουν για την υψηλή τεχνολογία τους και παράλληλα αναβαθμίζουν και χαρακτηρίζουν την Brass Form ως έναν παραγωγό που καλύπτει όλες τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις, για την προστασία του περιβάλλοντος, όσον αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας και την προώθηση των εναλλακτικών πηγών ενέργειας, με πρωταρχικό σκοπό και στόχο το σεβασμό στον άνθρωπο.

Συνεχίζουμε, να ερευνούμε και να μελετάμε τις σύγχρονες τάσεις στο χώρο μας, με στόχο τη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη προϊόντων, που θα σας προσφέρουν, ολοκληρωμένες προτάσεις και καινοτόμες λύσεις πάντα με διαδικασίες πιστοποιημένες από αναγνωρισμένους φορείς.

Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να είστε ενήμεροι
 για προϊόντα, εκδηλώσεις και νέα!

Invalid Input

Παρακαλούμε πληκτρολογήστε το email σας.