Παραγωγή Προϊόντων Ορύχαλκου κατά Παραγγελία

''Σφαιρική Ποιότητα'' Eπικεντρωμένη στις ανάγκες σας!

Με 25 συνεχή χρόνια ανάπτυξης, μελέτης και εξειδίκευσης στην παραγωγή διακοπτικού υλικού για δίκτυα θέρμανσης - ύδρευσης η Brass Form αποτελεί την πλέον σύγχρονη παραγωγική μονάδα στον Ελληνικό χώρο με προτάσεις που ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την λειτουργικότητα και την αξιοπιστία τους.

Το άριστα καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, η συνεχή μελέτη και ανάπτυξη των παραγωγικών μεθόδων επεξεργασίας του ορείχαλκου, η δομημένη μεθοδολογία ποιοτικού ελέγχου σε όλα τα στάδια της παραγωγής σε συνδυασμό με τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό αποτελούν σήμερα την εγγύηση ότι η Brass Form είναι πλέον μια από τις εξειδικευμένες παραγωγικές μονάδες της Ευρώπης, όσον αφορά στην σφυρηλάτηση και κατεργασία προϊόντων ορείχαλκου.

Στην Brass Form έχουμε την δυνατότητα να μελετάμε, να σχεδιάζουμε, να ελέγχουμε και να παράγουμε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας ( VAR & OEM Products ) προσφέροντας κάθε μορφής υποστήριξη από την αρχική μελέτη, τον σχεδιασμό την κατασκευή πρωτότυπων, την κατασκευή και συντήρηση του εξοπλισμού παραγωγής, την συσκευασία και αποστολή οποιουδήποτε προϊόντος ιδιωτικής ετικέτας, πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Κάθε σας απαίτηση αποτελεί για εμάς μια πρόκληση. Οι απαιτήσεις σας είναι πάντα στο επίκεντρο των προσπαθειών μας με αποκλειστικό σκοπό μας την παραγωγή ανταγωνιστικών προϊόντων και εξαρτημάτων, με υψηλές προδιαγραφές και σε απόλυτα ανταγωνιστικά κοστολόγια που θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη.

Η ευελιξία και η συνεχής εξέλιξη των παραγωγικών μας δυνατοτήτων, σε συνδυασμό με την κατανόηση και την κάλυψη των αναγκών των πελατών μας, αποτελεί το βασικό χαρακτηριστικό της εταιρικής μας κουλτούρας, μέσα από την οποία αναπτύχθηκε και εδραιώθηκε η εταιρεία μας ως η κορυφαία πρόταση στο χώρο των διακοπτών για δίκτυα θέρμανσης - ύδρευσης αλλά ως και ένας από τους πλέον αξιόπιστους παραγωγούς για πελάτες με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας.

Δυνατότητες & χαρακτηριστικά ανάπτυξης προϊόντων VAR & OEM

 1. Ικανότητα κατανόησης και συνεργασίας σε κάθε θέμα τεχνικής απαίτησης
 2. Δυνατότητα και αξιολόγησης κάθε σας ιδέας
 3. Μελέτες , δημιουργία πρωτότυπων και δοκιμών ελέγχου
 4. Αξιόπιστη προκοστολόγηση και τιμολογιακή πολιτική των αναγκών σας
 5. Οικονομικες προτάσεις όσον αφορά την κατασκευή του εξοπλισμού παραγωγής
 6. Προτάσεις διαφοροποίησης απο τον ανταγωνισμό
 7. Προϊόντα σχεδιασμένα γαι τις δικές σας ''συγκεκριμένες " ανάγκες
 8. Μακροχρόνια και εγγυημένη σχέση συνεργασίας
 9. Γρήγορες , ευέλικτες και λειτουργικές προτάσεις
 10. Ευκολία στην επικοινωνία και στην οργάνωση της δουλειάς
 11. Αμεσότητα απαντήσεων σε κάθε σας ερώτημα
Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε απο κοντά
και να σας ξεναγήσουμε στους χώρους παραγωγής μας.

Εγγραφείτε στη λίστα αλληλογραφίας μας για να είστε ενήμεροι
 για προϊόντα, εκδηλώσεις και νέα!

Invalid Input

Παρακαλούμε πληκτρολογήστε το email σας.